Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Εξεταστική Σκάνδαλο


Καταστάσεις πρωτόγονες βιώνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Οι φοιτητές καλούνται να εξεταστούν σε μαθήματα κάτω υπο πολικές θερμοκρασίες (συγκεκριμένα την Τρίτη το πρωί είχε -10 με τον δείκτη αισθητής θερμοκρασίας στο -20), σε ένα πρόγραμμα εξεταστικής που είναι απο μόνο του απάνθρωπο. Σαν να μην έφτανε το απίστευτο κρύο, τα αμφιθέατρα, την Τρίτη με τους -10 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!!! Έβλεπες φοιτητές, να τρέμουν απ'το κρύο, χέρια κατακόκκινα, και αυτό μεσα σε ένα χώρο που υποτίθεται οτι προάγει την γνώση και τη μάθηση. Σαν να μην έφτανε αυτό, ορισμένοι επιτηρητές απαγόρευαν στους φοιτητές να πάνε τουαλέτα. Όπως καταλαβαίνετε, είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να γράψεις την ώρα που τρέμεις απ'το κρύο, και θές και τουαλέτα. Πραγματικά απορώ, ή αν θέλετε περιμένω, να δώ τί θα κάνουν, άν καμια κοπελίτσα λιποθυμήσει απ'το κρύο, ή αμα κατουρηθεί κανένας πάνω του. Για αυτή την κατάσταση συνάδελφοι, ευθυνόμαστε κι εμείς. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές απ'το βήμα της Γ.Σ. Είμαστε ένας σύλλογος ΚΟΤΑ. Μας κάνουν ό,τι θέλουν και δεν μας φοβούνται. Μας πέρασαν το νόμο- πλαίσιο, μας έκοψαν τη δωρεάν σίτιση, μας έβαλαν μια εξεταστική δοκιμασία, και τώρα μας έχουν μεσα στο πολικό ψύχος. Τί άλλο περιμένετε να μας κάνουν για να αντιδράσουμε;
Βέβαια ευθύνη έχουν και οι καθηγητές, οι οποίοι θα έπρεπε να αρνηθούν να βγάλουν θέματα, εαν οι φοιτητές τους επρόκειτο να εξεταστούν κατω απο αυτές τις συνθήκες.
Είναι μια κατάσταση που μόνο ΝΤΡΟΠΗ πρέπει να προκαλεί σε όλους όσους ευθύνονται.
Πρέπει οι πρυτανικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, κι αν όχι, να τις αναγκάσουμε με κινητοποιήσεις να το κάνουν.
Αυτό το πρωτόγονο σκηνικό, αυτή η κοροιδία, πρέπει να τελειώσει εδώ.
Ανθρώπινο Πρόγραμμα, Ζεστές Αίθουσες, Ορθή εκτίμηση των γραπτών μας. Τα αυτονόητα.
Σπύρος Παπαδάς
Δ' Έτος Νομικης ΔΠΘ

4 Χρόνια Fast-Thoughtάδικο

Πρωτοσέλιδα

Αναγνώστες

ELSA Magazine

Χαθηκες????Το Ψαχτηρι μας

Facebook Page

Κυβέρνηση Παπαδήμου

Follow by Email

Κατεβάστε το Περιοδικό!

Προσθέστε μας!

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
spitsos

Δεν ξεχνω τον Αλεξη

Δεν ξεχνω τον Αλεξη,δε συγχωρω τους δολοφονους,δεν τους χαριζω το ασυλο μου,δεν τους χαριζω τη ζωη,ουτε το μεροκαματο μου.Ο Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος ζει,οπως θα συνεχισει να ζει και ο Τεμπονερα,και ο Πετρουλας και ο Λαμπρακης.Ζουν και θα ζουν οσο θα υπαρχουν ανθρωποι να αγωνιζονται στη μνημη τους.

Για ποιο λογο ψηφιζετε το κομμα σας

Θα βγούμε απ'την κρίση

Ποια εφημεριδα διαβάζετε

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μετρητης Επισκεπτων

Προβολές τελευταίου μήνα

Αρχισυντάκτης

Η φωτογραφία μου
Τηρούμε απαρέγκλιτα την αρχή της επωνυμίας. Κάθε συντάκτης είναι υπεύθυνος για το άρθρο που υπογράφει.

Αρχειοθήκη ιστολογίου