Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κλειστή η Νομική ΔΠΘ!!!!!!!!!!!!!!

videoΜετά τη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοιτητών "Κώστας Βάρναλης" στις 9-9-2011 αποφασίστηκε οτι η Νομική Δημοκριτείου Πανεπιστημιού Θράκης τελεί υπο κατάληψη μέχρι τις 15 του μήνα.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση απο όλες τις παρατάξεις , με το Ενωτικό Πλαίσιο ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚ-Αυτόνομα Σχήματα να κερδίζει 262 ψήφους... Στα αξιοσημείωτα της συνέλευσης αξίζει να προστεθεί το γεγονός οτι στελέχη παρατάξεων της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ, στήριξαν το ενωτικό πλαίσιο, όπως επίσης και η ένταση που υπήρχε σε όλη τη συνέλευση. Τα πνεύματα άναψαν, όταν ... γνωστοί αργοπορημένοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην ψηφοφορία μετα το κλείσιμο των πορτών στο αμφιθέατρο για την έναρξη της ψηφοφορίας... Εν τέλει μετα απο μια μικρή ανταλλαγή ... απόψεων το ζήτημα έληξε και ξεκίνησε κανονικά η ψηφοφορία..
Οι ορδές της τελευταίας στιγμής αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να δώσουν στην παράταξη της ΔΑΠ τη νίκη καθώς συγκέντρωσε 245 ψήφους...
Κατα τα λοιπά η ΠΑΣΠ συγκέντρωσε μόλις 61 ψήφους, κυρίως λόγω του αγωνιστικού κλίματος και της συσπείρωσης που υπήρξε στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς για να γίνει κατάληψη... Άγνωστο το νούμερο που συγκέντρωσε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, καθώς μέσα στον πανζουρλισμό που γινόταν στο αμφιθέατρο,όπως βλέπετε και στο βίντεο ήταν αδύνατο να καταλάβει κανείς τι γίνεται...
Ο Σύλλογος Φοιτητών Νομικής με μαζικότατη προσέλευση στάθηκε στο ύψος του!
Σ.Π

4 Χρόνια Fast-Thoughtάδικο

Πρωτοσέλιδα

Αναγνώστες

ELSA Magazine

Χαθηκες????Το Ψαχτηρι μας

Facebook Page

Κυβέρνηση Παπαδήμου

Follow by Email

Κατεβάστε το Περιοδικό!

Προσθέστε μας!

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ
spitsos

Δεν ξεχνω τον Αλεξη

Δεν ξεχνω τον Αλεξη,δε συγχωρω τους δολοφονους,δεν τους χαριζω το ασυλο μου,δεν τους χαριζω τη ζωη,ουτε το μεροκαματο μου.Ο Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος ζει,οπως θα συνεχισει να ζει και ο Τεμπονερα,και ο Πετρουλας και ο Λαμπρακης.Ζουν και θα ζουν οσο θα υπαρχουν ανθρωποι να αγωνιζονται στη μνημη τους.

Για ποιο λογο ψηφιζετε το κομμα σας

Θα βγούμε απ'την κρίση

Ποια εφημεριδα διαβάζετε

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μετρητης Επισκεπτων

Προβολές τελευταίου μήνα

Αρχισυντάκτης

Η φωτογραφία μου
Τηρούμε απαρέγκλιτα την αρχή της επωνυμίας. Κάθε συντάκτης είναι υπεύθυνος για το άρθρο που υπογράφει.

Αρχειοθήκη ιστολογίου